Tel.: 0473 25 22 76
Contacteer ons
Haspengouw: de uitgelezen streek voor uw wandel- of fietsvakantie

Toeristenverblijf De Joleberg, de perfecte uitvalsbasis tijdens uw verlof

Heeft u al eens kennis gemaakt met Haspengouw? Deze prachtige fruitstreek in Limburg biedt het ideale décor tijdens uw wandelingen of fietstochten. Kom in de lente en geniet van de bloesems of begeef u tussen het fruit in de herfst. Las regelmatig een pauze in in één van de vele brasseries op uw pad waar u een lekker streekbiertje kan nuttigen. Ook kan u tal van toeristische attracties bezoeken zoals kastelen, kerken, veldkapellen,...

Maak er meteen een weekendje of midweek van!

Het is onmogelijk om de hele streek op één dag te bezoeken. Maak er daarom een uitstap van met het hele gezin of met een groepje vrienden! Zo kan u de mooie regio optimaal in u opnemen en volledig ontspannen weer naar huis terugkeren.

Het ideale toeristenverblijf vindt u hier bij De Joleberg. Onze gezellige, propere en comfortabele vakantiewoning in het hartje van de regio. Bovendien staan wij u graag bij met advies over toerisme in de buurt en kan u zelfs fietskaarten verkrijgen.

Is het dringend tijd voor vakantie? Zoek het dan niet te ver, maar apprecieer eerst de schoonheid die plekjes dicht bij huis te bieden hebben.

Ontdek snel het mooiste gedeelte van Limburg en boek vandaag nog uw verblijf in ons vakantiehuisje!

Contacteer ons!0473 25 22 76