Tel.: 0473 25 22 76
Contacteer ons
Belgische boerenkost... Dat is pas lekker eten!

Geniet van onze bed & breakfast die 100% privé voor u en uw gezelschap ter beschikking staat

In het hartje van Haspengouw ligt De Joleberg. Dit is niet zomaar een bed & breakfast, maar een heuse vakantiewoning die accommocatie biedt aan zes personen en die u helemaal privé kan gebruiken. In tegenstelling tot bij andere vakantiewoningen ervaart u bij ons wel het echte, persoonlijke b&b-gevoel. Indien gewenst kunnen wij u namelijk elke ochtend voorzien van een overheerlijk, uitgebreid ontbijt.

Onze gast is koning!

We gaan zelfs nog een stapje verder: niet alleen kan u bij ons lekker ontbijten, ook kunnen wij u van een lunch of avondmaal voorzien. Heerlijke boerenkost, inclusief de beste streekproducten die Haspengouw te bieden heeft. Met het grootste genoegen leggen wij onze gasten in de watten. Wenst u toeristische informatie? Moet u naar het station gebracht worden? Reist u per fiets en heeft u graag dat wij uw bagage vervoeren? Moeten er boodschappen gedaan worden? Alles is bij ons bespreekbaar! Dat maakt een verblijf bij De Joleberg extra uniek...

Wil u er snel op uit trekken en genieten in alle comfort? Aarzel dan niet om snel contact met ons op te nemen en uw verblijf te reserveren.

Contacteer ons!0473 25 22 76